Eindejaarsboodschap 2021 burgemeester Bolsius en wethouder Koşer Kaya

Lisette Mantel 22 december 2021 0 Comments
Beste ondernemers,

De coronacrisis vraagt veel van ons uithoudingsvermogen. Opnieuw hebben we met een (avond)lockdown te maken. Met maatregelen die grote gevolgen hebben voor onze samenleving en inwoners. Dit vraagt ook veel van uw organisatie of onderneming. Flexibiliteit, wendbaarheid en incasseringsvermogen.

De coronacrisis heeft veel ondernemers hard geraakt. Het afgelopen jaar maakte de overheid daarom geld vrij voor bedrijven die veel omzet misliepen door coronamaatregelen. Een aantal regelingen voor financiële tegemoetkoming is per 1 oktober 2021 gestopt. Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) is in enkele gevallen nog mogelijk. Financierings- en/of kredietregelingen en belastingmaatregelen zijn nog wel (deels) van kracht. Het corona-adviesteam van de Kamer van Koophandel is bereikbaar voor advies over deze regelingen op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0800 2117. Op de website van de Kamer van Koophandel vindt u veel informatie over wet- en regelgeving, maatregelen en een lijst met veel gestelde vragen door ondernemers (link). Ook kunt u de gemeente bellen via telefoonnummer 14033. We hebben misschien niet op alle vragen een antwoord, maar denken uiteraard graag met u mee. Nieuws en actuele informatie over de gevolgen van het coronavirus vindt u ook op de website van de gemeente Amersfoort.

Wij hebben enorme waardering voor uw inzet en hopen dat u, ondanks alle uitdagingen die op uw pad komen, een mooie kerst en fijne jaarwisseling heeft met eenieder die u lief is. Zorg voor u uzelf, heb oog voor elkaar, blijf verbinding maken en houd vol.

Veel sterkte en kracht toegewenst en alle goeds voor 2022.

Burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Fatma Koşer Kaya

AboutLisette Mantel