Voor wie

BV De Hoef 3.0 wil niet wachten op bestuurlijke hulp, maar steekt zelf de mouwen uit de handen om meer bedrijven te interesseren zich te vestigen op De Hoef.
Lees verder

Wie doen dit?

BV De Hoef 3.0 is een club ondernemende mensen in bedrijven en organisaties met een voorliefde voor De Hoef. Ons kantorenterrein is volop in transitie naar een plek om te wonen, werken, leren en recreëren. Met dit team bestuurders werken we hier hard aan. Weten wie dit zijn?
Lees verder

Contact

Bent u gevestigd op De Hoef of belangstellend om er naar te verhuizen met uw bedrijf of organisatie? Dan kan een lidmaatschap van BV De Hoef 3.0 interessant zijn. Eerst een avond kennismaken? Dat kan natuurlijk ook.
Neem contact op
Visie
Een bruisend bedrijvenpark begint met het verbinden van ondernemers. Ondernemers die kennis uitwisselen, nieuwe samenwerkingen aangaan en toegevoegde waarde creëren en zo andere bedrijven aantrekken en een vraag creëren naar nieuwe, duurzaam ontwikkelde ruimte om in te werken en elkaar te ontmoeten.
Misie
Bedrijven Vereniging De Hoef 3.0 streeft naar een ondernemend, duurzaam en veelzijdig bedrijvenpark op De Hoef in Amersfoort. We verbinden ondernemers, waardoor kennis kan worden uitgewisseld, nieuwe ideeën kunnen ontstaan en samenwerkingen opbloeien om een stevige toekomst met elkaar te hebben.