Masterclass work-life balance in de nieuwe wereld van Corona – door Sebastian Mennes

Lisette Mantel 20 oktober 2020 0 Comments

Graag nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst van Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 op 2 november 2020 tussen 16 – 18 uur. Gezien de aangescherpte maatregelen is besloten de bijeenkomst online te laten plaatsvinden i.p.v. een fysieke bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst zal Sebastian Mennes een Masterclass geven over work-life balance in de nieuwe wereld van Corona. Sebastian Mennes (1984) is serie-ondernemer en bedrijfskundige, met een passie voor het verbinden van mensen, culturen en kennis in een steeds verder globaliserende wereld. Hij sprak voor duizenden ondernemers op Inspiration360 in de Ziggo Dome, op hetzelfde podium als Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls. Een rasechte ondernemer, die daarnaast zijn master Strategic Management (Tilburg University) heeft afgerond. Daartoe onderzocht hij in hoeverre Software-as-a-Service organisaties flexibeler maakt.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 – 16.15 uur Start
16.15 – 17.45 uur Masterclass
17.45 – 18.00 uur Sluiting

Aanmelden kan vóór 30 oktober 2020 via onze website. U bent van harte welkom om een introducé uit te nodigen. U kunt de naam en het e-mail van de introducé tijdens de registratie op de website invullen. Na registratie ontvangt u de inloggegevens in een aparte e-mail.

AboutLisette Mantel