Social Enterprise Overheidscongres 2021: Build Back Better!

Lisette Mantel 1 oktober 2021 0 Comments

Een nieuwe samenwerking in de geest van de City Deal.

Hoe kan de samenwerking tussen overheden, sociaal ondernemers en andere spelers in het ecosysteem ervoor zorgen dat we beter uit deze crisisperiode zullen komen? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better!

Deze vragen staan centraal tijdens het Social Enterprise Overheidscongres 2021. Dit jaar vindt dit congres plaats op woensdag 13 oktober van 09.30-14.00 uur. Naast het dat het congres volledig te volgen is achter uw laptop kunt u zich ook aanmelden voor een fysieke bijeenkomst op het gemeentehuis Amersfoort. Hier zal voor een deel het digitale congres plenair gevolgd worden. Daarna zullen we met lokale impact ondernemers en ambtenaren de discussie aangaan over de te volgen stappen. Deze opzet is passend bij de huidige situatie en in de geest van de City Deal Impact Ondernemen.

Wat & wie kun je verwachten?

Tijdens het congres vind je interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies. Daarnaast zit het programma boordevol inspirerende sprekers, zoals:

  • Sander Heijne (oa auteur van het boek Fantoomgroei) schetst hoe en waarom we de transitie naar een impact economie kunnen en moeten versnellen.
  • Jeroen Joon (wethouder gemeente Apeldoorn) vertelt hoe de City Deal Impact Ondernemen obstakels voor impact ondernemers zal gaan aanpakken en impact ondernemen op een nieuw niveau zal gaan brengen.

Schrijf je nu hier in!

Tot 13 oktober!
Gemeente Amersfoort
Team Social Enterprise NL

AboutLisette Mantel