Vacature bestuurslid

Lisette Mantel 12 maart 2021 0 Comments

Ben jij ondernemer op De Hoef Oost, ben je ambitieus, gedreven én wil je tegelijkertijd je steentje bijdragen aan één van de mooiste werklocaties van Amersfoort? Word bestuurslid van de Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0.

Wat ga je doen?
Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 is een club ondernemende mensen in bedrijven en organisaties die van De Hoef een nog mooiere plek willen maken. Ons kantorenterrein is volop in transitie naar een plek om te wonen, werken, leren en recreëren. Met een team bestuurders behartigen we de belangen van de bedrijven die gevestigd zijn op de Hoef, maar zorgen we ook voor mooie ontmoetingen tussen deze bedrijven.

Wat verwachten we van je?
Als vrijwillig bestuurslid, kun je initiatief nemen, activiteiten op je nemen die je goed passen of waar je juist in wil groeien? Er zijn 4 tot 6 bestuursvergaderingen per jaar. Daarnaast ca. 4 activiteiten per jaar. Gedurende het jaar kun je meer of minder werk naar je toe halen, afhankelijk van je interesse en mogelijkheden. Bedrijvenvereniging De Hoef heeft secretariële ondersteuning tot haar beschikking om je te ondersteunen.

Wat wij bieden
– Ervaring opdoen als bestuurslid;
– Enthousiast team van bestuursleden;
– Kans om te doen waar je goed in bent, of om te leren;
– Leer de bedrijven in je omgeving goed kennen;
– Draag je steentje bij aan het terrein waar je zelf werkt!

Wat wij vragen
– Je bedrijf is gevestigd op De Hoef Oost in Amersfoort;
– Je bedrijf is of lid wordt van Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0;
– Je bent enthousiast, betrouwbaar en leergierig.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen, of wil je meer informatie? Mail je interesse naar info@bvdehoef.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

AboutLisette Mantel